engineering vacatures

Voor tech talenten.

Orion Engineering: Altijd op zoek naar technisch talent

Bij Orion Engineering zijn we voortdurend op zoek naar technische talenten die klaar staan om hun carrière naar het volgende niveau te tillen. Wij geloven dat de juiste mensen en de juiste kansen elkaar moeten vinden, en daarin spelen wij een sleutelrol. Als dé brug tussen talent en de technische arbeidsmarkt, bieden wij een platform waar gedreven technici en ingenieurs hun vaardigheden kunnen inzetten in uitdagende en innovatieve projecten.

Als Business Manager bij Orion is voor jou geen dag hetzelfde. De ene dag ben je bij verschillende opdrachtgevers op bezoek en de andere dag ben je in gesprek met technische kandidaten.

Alles wat je doet is gericht op ondernemerschap en groei. Je speelt actief in op kansen die je ziet in de markt en bent steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Jouw ambitie is dan ook om door te groeien naar een rol met meer verantwoordelijkheden.

Binnen Orion Engineering zijn er dan ook volop doorgroeimogelijkheden. En om jou op dit niveau te krijgen besteden we veel aandacht aan jouw ontwikkeling door verschillende trainingen en ‘coaching on the job’.

Onboard bij één van onze partners?

Bij ons kun je waardevolle werkervaring opdoen bij gerenommeerde bedrijven zoals DAF, PHILIPS, VDL, ASM, ASML, BOSKALIS en NEWAYS. Met een breed scala aan functies bieden we mogelijkheden om op uitdagende posities terecht te komen. Of je nu geïnteresseerd bent in engineering, productie, logistiek, of management, wij hebben diverse kansen die passen bij jouw vaardigheden en interesses. Dit is jouw kans om waardevolle ervaring op te doen en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen!

Wij hebben een paar van onze partners voor je uitgelicht.

VDL Groep is een internationaal industrieel familiebedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven. VDL Groep richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, autobussen en andere eindproducten. Daarnaast heeft VDL een focus op de assemblage van personenauto’s.

ASM is een internationale machinebouwer dat hightech systemen ontwikkeld en produceert voor de halfgeleiderindustrie. Deze systemen zijn in staat om op microscopisch niveau laagjes gas in te dampen om vervolgens een kanaaltje te etsen in dit laagje gas, ofwel atomic layer deposition genoemd.

Neways Advanced Applications is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van functionele modules en subsystemen voor de hightech industrie. Binnen Neways Advanced Applications werk je in een low-volume, high complexity omgeving.

ASML is een Nederlands hightechbedrijf gevestigd in Veldhoven en tevens de belangrijkste leverancier van lithografiemachines, die gebruikt worden bij het produceren van chips.

Waarom Orion Engineering?

Als specialist in detachering in de techniek, helpen wij jou om het maximale uit je carrière te halen. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een ervaren professional bent, bij Orion Engineering krijg je de kans om bij toonaangevende bedrijven te werken aan boeiende projecten. Je blijft continu ontwikkelen terwijl je de vrijheid en zekerheid van een vast dienstverband combineert met de dynamiek van verschillende werkplekken.

Voordelen van detachering voor werknemers

Detachering biedt jou als technicus tal van voordelen. Door via Orion Engineering gedetacheerd te worden, krijg je de kans om in uiteenlopende technische omgevingen te werken en zo brede ervaring op te doen. Je werkt aan uitdagende projecten bij verschillende bedrijven zonder de onzekerheid van korte contracten. Bovendien heb je de stabiliteit van een vaste werkgever, terwijl je geniet van de afwisseling die een loopbaan via detachering biedt. Dit betekent dat je je professionele netwerk uitbreidt, nieuwe vaardigheden ontwikkelt en continu blijft leren binnen verschillende branches.

Persoonlijke coaching en begeleiding

Bij Orion Engineering ben je geen nummer. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en bieden jou de begeleiding die nodig is om succesvol te zijn in je carrière. Onze ervaren consultants staan altijd voor je klaar met persoonlijke coaching, advies en ondersteuning. Samen met jou bepalen we welke projecten het beste aansluiten bij jouw ambities, talenten en groeipotentieel. Op die manier zorgen we ervoor dat je niet alleen succesvol bent in je huidige functie, maar ook blijft groeien en ontwikkelen op lange termijn.

Investeren in jouw ontwikkeling: trainingen en opleidingen

Bij Orion Engineering staat ontwikkeling centraal. We investeren in jouw toekomst door het aanbieden van diverse trainingen en opleidingen. Of je nu specifieke technische vaardigheden wilt verbeteren of je soft skills wilt ontwikkelen, wij bieden je de mogelijkheid om opleidingen te volgen die aansluiten bij jouw ambities. Door continu te investeren in jouw ontwikkeling, zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste innovaties en technieken binnen jouw vakgebied.

Kortom, Orion Engineering biedt jou niet alleen een dynamische en afwisselende werkomgeving, maar ook de ondersteuning en middelen om het beste uit jezelf te halen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jou én voor de technische arbeidsmarkt. Sluit je aan bij ons team en ontdek hoe wij de brug slaan tussen jouw talent en de wereld van techniek.