Orion, careers in tech.

Technisch detacheringsbureau met oog voor talent

Orion Engineering is een technisch detacheringsbureau met het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven, het technologische hart van Nederland.

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij ons gespecialiseerd in het werven, selecteren, en detacheren van hooggekwalificeerde technische professionals voor uiteenlopende sectoren zoals de hightech industrie, automotive en productie.

Orion Engineering is opgericht met als doel een betrouwbare partner te zijn voor bedrijven die behoefte hebben aan technisch talent. Wij zagen de noodzaak om een brug te slaan tussen technische specialisten en bedrijven die op zoek zijn naar specifieke expertise. Sinds onze start in Eindhoven zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend technisch detacheringsbureau in Nederland.

In de afgelopen jaren hebben wij ons dienstenpakket voortdurend uitgebreid. Met vestigingen in Eindhoven en Capelle aan den IJssel helpen wij bedrijven met hun technische uitdagingen.

Als technisch detacheringsbureau bedienen wij een breed scala aan sectoren. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Hightech Industrie: Wij vinden personeel voor bedrijven die werken met de nieuwste technologieën, van halfgeleiders tot medische apparatuur.
  • Automotive: Ons team biedt expertise aan bedrijven in de auto-industrie, van ontwerp tot productie.
  • Productie & Industrie: Wij werven experts voor het optimaliseren van productieprocessen en bieden mechanische en elektrische engineering talenten.

Bij Orion Engineering geloven wij in een persoonlijke benadering. Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van trainingen en opleidingen, zodat zij altijd vooroplopen in hun vakgebied. Ons doel is om de perfecte match te vinden tussen onze technische professionals en de bedrijven waarmee wij samenwerken. Deze toewijding resulteert in langdurige relaties en succesvolle projecten.

Bij Orion kan je waardevolle werkervaring opdoen bij gerenommeerde bedrijven zoals Daf, Philips, VDL, ASM, ASML, Boskalis en Neways. Met een breed scala aan functies bieden we mogelijkheden om op uitdagende posities terecht te komen. Of je nu geïnteresseerd bent in engineering, productie, logistiek, of management, wij hebben diverse kansen die passen bij jouw vaardigheden en interesses. Dit is jouw kans om waardevolle ervaring op te doen en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Als technisch detacheringsbureau blijven wij gericht op groei en innovatie. Wij spelen in op de voortdurend veranderende behoeften van de industrie en zorgen ervoor dat wij altijd de juiste expertise kunnen leveren, waar en wanneer dat nodig is.

3K+

200+

500+